expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, March 21, 2012

.: Result spm - sentap :.

Bismillahirrahmanirrahim


Nice day! Nice moment jgk utk adik2 yg amik result spm hr ni. baru je lg rasa feeling2 nebes mcm adik2 tuk amik result spm. yup, that day... was the most precious moment. saat2 gementar nak g amik result, saat2 gementar nak jumpa cg, kawan2, balik nk berdepan ng family. maziah, if u read this... konpem ingt lg kan kita duk menyorok kat gazebo skolah sblm amik result. sorry menambah nebeskan mu time tu =)))

mcm bergegar je otak ngan jantung nk jumpe cg. mula2 muncul dpn cg, awal2 dah ckp... saya takut... cg reply : kenapa plk? hmmm...let me see yr result (muka bega2 tgk result tgk muka student dia nih). lagiii la cuak. member2 kt tepi plk yg lg curious nk tahu. slow2 cg hulur slip, its not bad at all...  just a step behind  Aimuni (top student). congrats! pelan2 tgk result satu2. dannnn senyum sampaiiii ke telinga ^____________^ Alhamdulillah. tp time tu, punyala tak nak bg org lain tgk result, alih2 paling kat belakang, dah terpampan nama kat belakang those yg dpt 5A ke atas. cesss! sia2 menyorok. that was only my 'zaman kegemilangan' spnjg bljr kot, slain upsr n pmr. masuk matrik, u, dah jd 'zaman pak pandir'... pftttt -____-



Contoh sijil... google


pada adik2, dpt sijil spm nnt, simpan leklok, jgn jd mcm akak. i wonder why i can simply hilangkan sijil tu bila dpt result terbaik dlm idup sendiri???? dan sekarang, disebabkan sijil tu... hmmm.. malas cakap. pull stop. its all over... T____T Sentap itu pasti when this certificate influence your future... jaga baik2!





 forgive me not.... =))))) mmg tgh kemaruk dgn citer ni. sweet kan tgk diorg ni. oh Penguin Ahjusshi. haha. I want to be Fluffy! k, sambung tgk lagi. tata.

2 comments:

cikdiba said...

cert tu bole reprint balik kan kat kementerian

.: yUhAiSya :. said...

boleh, amik kat majlis peperiksaan malaysia... tp terlambat bertindak =(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...