expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, February 28, 2013

Roti Paung Panas


Bismillahirrahmanirrahim


Tuan kebun agak serabut hari ni. Jadi, untuk tak nak bagi nampak macam stress sgt, meh kita tatap sama2 roti paung panas ni... *boleh la...*

ok, kat teganu ni, selain kepok lekor, nasi dagang,  roti paung panas pun boleh kira mcm makanan pemes brand teganu jugak la kot. sb rasanya kat luar takde kot jumpe roti paung mcm ni. ke kat The Loaf Mahathir ada? wahhh.. dan2 compare dgn the loaf. heheh ;)




besar ni rm2 je. 







sekarang dah ada packaging sendiri. tp mcm tak kena je bila buang 'g'. kena sebut paungggg jgk, baru ori ;)








kat dalam dia ada mcm2 inti sekarang orang buat. tapi biasa kat rumah suka beli yang original je, inti planta. sedappp sgt. dgn gebus nya, lemak berkrim disukai ramai. 2kali makan mmg licin la roti ni =)

ok, tu je, sape2 yang mai teganu, try la rasa roti paung ni. bnyk je cawangan dia, cuma owner je la berbeza. sekian. tata =)


1 comment:

Nasrul Hakim said...

Ada juga di Serkat, Johor. Sejak 29 tahun lepas dah merasa makan roti paung berinti sambal yg dibakar guna kayu api. Sekarang ni tak tau la makcik tu wat lg ke idak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...