expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, June 2, 2013

Wish them...



Bismillahirrahmanirrahim


25 mei 2013 ritu, mmg ramai yg kawen... tp tu lah, satu pun tak pergi, sb ke rembau kita... eh tp kalau ada kat k.trg pun, belum tentu jugak dapat attend semua... jd kira adil dan saksama la kan semua tak pergi, haha. oh satu lg, ada 2-3 org yg betul2 invite by kad, yg lain mcm biasa... fb. jadi, rasa bersalah tu kurang la jugak kot.. ;) ;) ;)  

anyway, dgn sukacitanya, mcm biasa, tak dpt attend, dpt wish through blog pun jadi lah ek...  ;) wlpn mcm biasa jgk, nobody knowing my blog, heheh. so the nominees are...







Nadia & Azizul
Manir, k.trg
kenal tru kwn2 ukm. tapi nadia ni smaasza jugak, cuma dia masuk form 4, saya keluar dr smaasza lepas pmr. tp jodoh berkawan tu ada je ;)







 Aisyah & Zulkifli
Bkt Payung, k.trg
kawan smaasza, pun sampai form 3 jugak ;)






Haslin & Hasrul
bkt payung, k.trg
haslin ni kawan skolah rendah, skdb.
ralat jugak tak dapat pegi, sb lamaaaaa sgt dah x jumpa... :(







 Hazwani wahab
senawang.
haha, padahal dh dekat tu kat n9, tp nak wat camno, den ikut rombongan, x tercapai dek akal nak bawak singgah semua... ;)
btw, wani ni pun smaasza jugak, tp tak sempat pmr skali kot, dah pindah. dia antara perantau la kira kat smaasza tu, sb yg lain 90% kot anak trg.. =)







 Syikin & Amirul
Setiu, trg
pun x-smaasza... oh majlis dia ahad, 26 mei. lari dari kesesakan tarikh kenduri 25 mei ;)



kemarin pun ada majlis, tp kena buat entry lain sb pegi kan, jadi blh la citer panjang2 skit ;)

apa pun, untuk yang dah selamat melangsungkan perkahwinan ni, 

1. maaf tak dapat hadir...
2. semoga berbahagia hingga ke syurga
3. murah rezeki dapat anak2 yg soleh solehah
4. baarakallah abadan abada... ddunia wal aakhirah...

Aameenn..


^___^




1 comment:

HazWani Wahab said...

Salam...yuhaisha...wanu sempat la amik pmr kt smaza..hikhik...pastu pindah sekolah...tq for he great entry!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...